‘Real Madrid neemt verrassende beslissing over Courtois’

‘Real Madrid neemt verrassende beslissing over Courtois’
Zaterdag 10 maart 2018 - 13:27   I  

Er heerst nog steeds heel wat onduidelijkheid omtrent Thibaut Courtois. De doelman ligt voorlopig nog onder contract bij Chelsea, maar het is maar de vraag of Courtois van plan is om in Londen zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst te plaatsen.

De voorbije weken en maanden werd Courtois meermaals in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar de Spaanse grootmacht zou nu uiteindelijk toch afzien van een samenwerking met de Rode Duivel die nog tot de zomer van 2019 bij Chelsea onder contract ligt.

Ook de komst van zowel David De Gea (Manchester United) als Jan Oblak (Atlético Madrid) zou niet meer aan de orde zijn op Santiago Bernabéu. Volgens Marca gooit Real Madrid het nu over een compleet andere boeg: het bestuur zou wel wat zien in de onbekende Kroaat Karlo Letica.

De amper 21-jarige Letica ontpopte zich bij de Kroatische topclub Hajduk Split tot eerste doelman en kenners voorspellen hem een grote toekomst. Real Madrid is gecharmeerd door de prestaties van Letica en zou de doelman graag naar Spanje willen halen. Bij Real zou Letica volgend seizoen samen met huidig doelman Keylor Navas moeten uitmaken wie nummer 1 wordt.

En wat met Courtois?

Thibaut Courtois van zijn kant, hoeft niet te wanhopen. Volgens de laatste geruchten wil Paris Saint-Germain zich komende zomer versterken met de Belgische goalie. Meer zelfs: beide partijen zouden onlangs, in Londen, al met elkaar rond de tafel hebben gezeten.

Poll: Zou jij Courtois graag bij Real Madrid zien?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024