Mulder scherp voor United-ster: "Precies Carrasco, voor geld doet hij alles"

Mulder scherp voor United-ster:
Zaterdag 10 maart 2018 - 15:31   I  

Manchester United won vanmiddag met 2-1 van Liverpool. Het haalde zo drie gouden punten tegen een rechtstreekse concurrent, maar flitsend was het allemaal niet. United liet Liverpool vaak de bal en met werkvoetbal kon Manchester United dan toch winnen.

Na de wedstrijd was Jan Mulder in de studio van Play Sports erg kritisch voor Alexis Sanchez. De Chileen kwam over van Arsenal, maar bij United moet de aanvaller vaak mee helpen verdedigen. Doodzonde voor een speler van zijn kwaliteiten.

"Doet alles voor het geld"

"Je moet dit zien alsof Sanchez in China speelt. Het is zoals Carrasco, voor het geld doet hij alles wat ze hem vragen. Dit is totaal niet de Sanchez die Mourinho heeft gekocht, maar die heeft er een soort aanvallersback van gemaakt", aldus Mulder.

Ook Eric Van Meir was weinig lovend voor de Chileen. Hij ziet veel te weinig acties van Sanchez en dat is nochtans iets waar Sanchez voor gekend staat. In zijn analyse is ook Van Meir erg kritisch over de nieuwe rol van Sanchez.

"Dat doet hij veel te weinig"

Hij is iemand geworden die gewoon op de bal jaagt. En als hij de bal dan krijgt dan maakt hij de foute beslissingen. Ik wil hem in één-tegen-éénsituaties zien en dat hij dan een splijtende pass kan geven. Dat is de Alexis Sanchez die ik wil zien. Op de helft van de tegenstander balbezit houden en doelpunten maken en assists geven", aldus Van Meir.

Poll: Moet Sanchez opnieuw frivoler gaan voetballen?

TAGS  I  Van Meir  I   Mulder  I   Manchester United

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024