Vanhaezebrouck: "Ik hoop dat zij Play-off 1 halen"

Vanhaezebrouck:
Zaterdag 10 maart 2018 - 22:18   I   door Redactie

In de strijd om het laatste ticket voor Play-off 1 is het erg spannend. Nog drie clubs komen in aanmerking: Standard, Antwerp en KV Kortrijk. Standard trekt naar Oostende, Kortrijk ontvangt Charleroi en Antwerp moet naar Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck gunt Antwerp PO1 dus al zeker niet.

"Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit wie Play-off 1 haalt", zegt Vanhaezebrouck in La Dernière Heure. "Als ik dan toch echt moet kiezen, ga ik voor Kortrijk. Je kan mijn redenen daarvoor wel bedenken (Vanhaezebrouck was in het verleden trainer bij KV Kortrijk, red.)"

"Ik heb ook geen andere keus. Als ik zeg dat ik een ander team liever dan Kortrijk in PO1 zou zien, dan zouden veel mensen in de club niet gelukkig zijn", lacht Vanhaezebrouck. Los daarvan kunnen we ons ook niet voorstellen dat HVH zit te wachten op Standard in Play-off 1. De Rouches schakelden Anderlecht uit in de beker en ook in de competitie had paars-wit het niet makkelijk tegen de club uit Luik.

Standard aan zet

Standard heeft in ieder geval het lot in eigen handen. Een zege op het veld van KV Oostende volstaat om zeker te zijn van een ticket voor Play-off 1. Lukt dat niet, dan hebben Antwerp en KV Kortrijk nog een kans. Antwerp in eerste instantie op Anderlecht. Als ook Antwerp dan niet kan winnen, dan kan Kortrijk het thuis nog halen tegen Charleroi.

Poll: Wie hoop jij dat Play-off 1 haalt?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Standard  I   KV Kortrijk  I   shw

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024