Blijft Vercauteren bij Cercle Brugge of niet? "Dit ben ik van plan"

Blijft Vercauteren bij Cercle Brugge of niet?
Zondag 11 maart 2018 - 07:29   I  

Cercle Brugge dwong zaterdagavond, ten koste van Beerschot Wilrijk, promotie naar de Jupiler Pro League af. Vanaf volgend seizoen speelt 'De Vereniging' dus opnieuw derby's tegen Club Brugge op het hoogste niveau. Maar of Frank Vercauteren dan nog trainer van Cercle zal zijn, is niet duidelijk.

Zaterdag, vlak na afloop van de promotiematch tegen Beerschot Wilrijk, wilde de trainer van groen-zwart nog niet al te diep ingaan op zijn eigen toekomst. "Ik was aangetrokken door Monaco en Cercle met één doel. Ze lieten me toe dit te realiseren in de beste omstandigheden", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Al is het voorlopig nog helemaal niet duidelijk of Vercauteren dus ook volgend seizoen nog in het Jan Breydelstadion zal werken. “Ik heb me nog niet beziggehouden met volgend seizoen, en daar zal ik de komende weken ook niet mee bezig zijn. Ik moest de tweede periodetitel winnen en promoveren. Dat is gelukt. Nu gaan we de kopjes leegmaken en dan zullen we zien wat de toekomst brengt.”

Vercauteren werkte in het verleden onder meer als trainer van Anderlecht, KRC Genk, KV Mechelen, het Portugese Sporting Clube de Portugal en het Russische Krylia Sovetov Samara. Wellicht hangt de toekomst van Vercauteren af van de (financiële) mogelijkheden die Cercle Brugge de komende jaren ter beschikking zal hebben.

Poll: Moet Vercauteren trainer van Cercle Brugge blijven?

TAGS  I  Vercauteren  I   Cercle Brugge  I   Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024