Echt gebeurd: Sergio Ramos kakt tijdens match van Real in zijn broek (Video)

Echt gebeurd: Sergio Ramos kakt tijdens match van Real in zijn broek (Video)
Zondag 11 maart 2018 - 07:43   I  

Real Madrid won zaterdagnamiddag met 1-2 op het veld van Eibar. Cristiano Ronaldo was met twee doelpunten andermaal de grote man bij ‘De Koninklijke’, maar ook aanvoerder Sergio Ramos eiste – ongewild weliswaar – een hoofd(d)rol op.

Zo verdween Sergio Ramos in de slotfase van de wedstrijd tussen Eibar en Real Madrid voor meer dan vijf minuten van het veld. De Spaanse verdediger vroeg aan de scheidsrechter toestemming om het veld te verlaten en rende vervolgens zo snel als hij kon naar binnen. Pas minuten later keerde Ramos terug op het veld.

Maar wat was er nu precies aan de hand met de kapitein van Real Madrid? Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd zorgde trainer Zinédine Zidane voor duidelijkheid. “Ramos had een beetje in zijn broek gedaan, en daarom moest hij naar het toilet”, aldus de Fransman.

“Aje moe kakkn, moe je kakkn”, zou acteur Stefaan Degand zeggen. Sergio Ramos zelf kon er achteraf wel om lachen, zo bleek uit een boodschap op Instagram. “Nature calls… Out & back in… Reload”, klonk het bij een foto op de sociale netwerkstite.

Poll: Heb jij dit al ooit gezien?

TAGS  I  Sergio Ramos  I   Eibar  I   Real Madrid  I   Zidane

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023