Anthuenis voorspelt: “Ik schrijf hen nog niet af als titelkandidaat”

Anthuenis voorspelt: “Ik schrijf hen nog niet af als titelkandidaat”
Zondag 11 maart 2018 - 08:14   I  

Nog één speeldag te gaan en dan behoort de reguliere competitie definitief tot het verleden. Na de puntendeling wordt het ongetwijfeld nog spannend in play-off 1. Analist Aimé Anthuenis zou Club Brugge een verdiende kampioen vinden, maar ziet wel nog een serieuze concurrent voor blauw-zwart.

Anderlecht heeft duidelijk zijn lange dip overwonnen en beschikt met Teodorczyk over een spits met vertrouwen. Hij scoorde vijfmaal in twee wedstrijden. Ik zie hem een sterke play-off 1 spelen”, steekt Anthuenis in De Zondag van wal.

Een grote fan van het huidige competitieformat is Anthuenis niet, dat is wel duidelijk. “Logischerwijze en met een correct reglement is Club kampioen. Ik begrijp nog altijd niet de tegensanders van een play-off 1 met puntenbehoud. Club verdient de titel, maar dat telt niet. Ik schrijf Anderlecht als titelkandidaat nog niet helemaal af”, voorspelt de gewezen bondscoach van de Rode Duivels.

Club Brugge begint straks sowieso met een voorsprong aan play-off 1. Als Club en Anderlecht het vandaag evengoed doen, begint blauw-zwart met een voorsprong van zes punten aan play-off 1. Wordt het dan toch nog spannend?

Poll: Wie wordt kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Charleroi  I   Antwerp  I   Standard  I   KV Kortrijk  I   Anthuenis

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024