'Barcelona doet winterse topaankoop alweer van de hand'

'Barcelona doet winterse topaankoop alweer van de hand'
Zondag 11 maart 2018 - 10:38   I  

FC Barcelona toonde zich in januari erg bedrijvig op de transfermarkt. De Catalaanse topclub zag Javier Mascherano, Arda Turan, Rafinha en Gerard Deulofeu vertrokken, terwijl er met Philippe Coutinho en Yerry Mina twee nieuwe spelers naar Camp Nou afzakten.

Over één van die twee spelers is men bij Barcelona blijkbaar niet zo tevreden. De Spaanse krant AS meldt immers dat De Blaugrana na amper enkele maanden alweer af willen van Yerry Mina. Best opmerkelijk, want aanvankelijk werd gedacht dat de 23-jarige Colombiaan, net als Coutinho, een topaankoop zou zijn en na Gerard Piqué en Samuel Umtiti de derde centrale verdediger in de pikorde zou worden.

Mina heeft zich de voorbije weken evenwel niet kunnen opwerpen als een potentiële basisspeler. Thomas Vermaelen heeft nog steeds een streepje voor op de winteraanwinst, dat is wel duidelijk.

En dus is Barcelona van plan om volgende zomer alweer (tijdelijk?) afscheid te nemen van Mina. Barça zou de Colombiaan een seizoen willen verhuren. Aan interesse geen gebrek, want onder meer Grêmio, Cruzeiro, Flamengo en Mina's ex-club Palmeiras zouden de verdediger wel willen.

Poll: Geloof jij nog in de slaagkansen van Mina?

TAGS  I  Mina  I   Barcelona  I   Vermaelen  I   Palmeiras

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024