Legendarische materiaalman Beerschot Wilrijk: "Dat kan niemand zeggen"

Legendarische materiaalman Beerschot Wilrijk:
Zondag 11 maart 2018 - 11:15   I  

Beerschot Wilrijk slaagde er zaterdagavond niet in om Cercle Brugge te ontwrichten en speelt bijgevolg ook volgend seizoen in de Proximus League. Jos Van Hout, de legendarische materiaalman van de club, reageerde teleurgesteld na de gemiste promotie.

"De 2-0 ruststand voor Cercle Brugge was terecht. Maar de tweede helft was voor ons”, aldus Joske bij Gazet van Antwerpen. “We waren er zo dichtbij. Tot drie minuten voor tijd waren we nog kampioen, die mannen waren leeg gespeeld. Ik dacht dat het gedaan was, en dan die penalty."

De materiaalman van Beerschot Wilrijk denkt dat zijn club een uitgelezen kans heeft gemist om terug te keren op het hoogste niveau. "Volgend jaar er nog bij? Als we er dan nog zo dichtbij kunnen komen… Dichter dan nu gaan we niet geraken", voorspelt Jos.

Meteen na de match wilde Jos maar één iets... “Naar huis. We hebben een schoon parcours afgelegd. Vier keer op rij kampioen en nu op enkele minuten van een nieuwe titel. Dat kan niemand ons nazeggen, in heel de wereld niet. Dit was de kroon op het werk geweest. Hopelijk volgend jaar een groot feest. Maar ‘als’ dat telt niet.”

Poll: Kan Beerschot Wilrijk volgend seizoen promoveren?

TAGS  I  Jos  I   Beerschot Wilrijk  I   Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024