Morata zorgt voor zeer vreemd moment tijdens Chelsea-Crystal Palace (Video)

Morata zorgt voor zeer vreemd moment tijdens Chelsea-Crystal Palace (Video)
Zondag 11 maart 2018 - 12:38   I  

Gisteren mocht Chelsea het in eigen stadion opnemen tegen het Crystal Palace van Benteke. Crystal Palace speelt tegen de degradatie, maar liet eerder tegen Manchester United nog zien dat het toch een erg stugge ploeg is. Pas in het ultieme slot kon Matic met een heerlijke knal de zege binnenhalen.

Gisteren leek Chelsea na twee doelpunten in de eerste helft (Willian en een eigen doelpunt van Martin Kelly) op weg naar een vlotte zege, maar de machine sputterde en Van Aanholt kon het in het slot van de wedstrijd nog erg spannend maken met een aansluitingstreffer.

Gisteren kreeg ook Giroud zijn kans voorin. Geen Hazard als valse negen dus, maar wel een échte spits. Twintig minuten voor tijd mocht de Fransman naar de kant. Zijn vervanger werd Morata, maar de Spanjaard liet zich op een erg speciale manier opmerken.

Hij was het niet eens met de beslissing van de grensrechter en toen vond hij er niet beter op dan zijn vlag uit de handen van de lijnrechter te slaan. Bewust of niet, de Spanjaard kwam er van af zonder kaart. Hilarische beelden leverde zijn actie wel op.

Poll: Verdiende dit een kaart?

TAGS  I  Chelsea  I   Morata

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024