'Anderlecht moet absolute sterkhouder een tijdje missen in Play-Off I'

'Anderlecht moet absolute sterkhouder een tijdje missen in Play-Off I'
Zondag 11 maart 2018 - 17:04   I  

Anderlecht kon vandaag tegen Antwerp winnen. Na twee minuten moest Anderlecht met tien verder na een rode kaart voor Dendoncker. In de tweede helft moest ook Trebel naar de kant na een verschrikkelijke tackle op Limbombe. De sterkhouder van Anderlecht kreeg terecht een rode kaart.

Voor deze wedstrijd had het geen gevolgen, want ook met 9 kon Anderlecht de overwinning toch binnenhalen. De middenvelder van paars-wit moet wel een zware schorsing vrezen, want de tackle was echt heel gevaarlijk. Ook in de studio van Play Sports was Marc Degryse duidelijk over de fase.

"Het is de manier waarop hij inkomt. Dit valt echt niet uit te leggen, want hiermee kan je iemand zijn been breken. Ze hebben hem al een maand moeten missen en dat bleek toen moeilijk om hem te vervangen. Maar ze gaan hem nu weer een tijdje moeten missen", aldus Degryse.

Reactie Vanhaezebrouck

Vanhaezebrouck weet hoe belangrijk Trebel is voor dit Anderlecht en zou zijn middenvelder liever niet moeten missen. Na de wedstrijd probeerde Vanhaezebrouck het toch nog op te nemen voor Trebel, want volgens hem was niet zijn bedoeling.

"Dat was niet de intentie, maar wel gevaarlijk. Hij raakt de bal, maar dan ook de speler. Dat is een gevaarlijke situatie, maar hij had niet de bedoeling om zijn tegenstander pijn te doen. Het was ongelukkig, want hij ging er in al zijn intensiteit gewoon vol voor", aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Kan Anderlecht zijn afwezigheid opvangen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Antwerp  I   Trebel

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024