Custovic razend na nederlaag tegen Standard: "Dat kan écht niet"

Custovic razend na nederlaag tegen Standard:
Zondag 11 maart 2018 - 17:25   I  

Adnan Custovic zag hoe zijn ploeg na de eerste helft helemaal in elkaar stuikte. Het gaf zo de zege uit handen. KV Oostende was er nochtans op gebrand om Standard een hak te zetten, maar dat lukte dus niet. En dat tot grote frustratie van de trainer van KVO.

Custovic wist niet wat hij zag in de tweede helft. Hij was dan ook erg kritisch over de prestatie van zijn spelers, due het echt niet goed hebben gedaan. Veel positiefs houdt hij dan ook niet over na de wedstrijden, integendeel zelfs.

 "Mijn team heeft de situatie slecht beheerd. Ik ben enorm ontgoocheld over het resultaat en kan alleen maar het negatieve onthouden. Standard nam veel risico en slaagde in zijn opzet, maar wij lieten het ook gebeuren. Bij een 2-1-voorsprong gaan wij overenthousiast in de aanval, met vijf of zes spelers tegen drie Luikenaars. We verliezen de bal en een paar seconden later staat het gelijk", aldus Custovic volgens Sporza.

"Dat kan écht niet"

Vooral het derde doelpunt, de winnende treffer van Fai, is bij Custovic in het verkeerde keelgat geschoten. KV Oostende verdedigde ontzettend kinderlijk op die fase en dat wordt dan afgestraft. Custovic stelt zich dan ook openlijk vragen.

"De winning goal van Fai vond ik eveneens niet kunnen. Hij stond helemaal vrij aan de tweede paal. Dat soort dingen gebeurt in het voetbal, maar leuk is het niet. We hadden echt wel kunnen winnen vandaag", aldus een teleurgestelde Custovic.

Poll: Dacht u dat Standard nog ging terugkomen?

TAGS  I  Standard  I   KV Oostende  I   Custovic

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024