Moeskroen-speler verrast: "Dat mag Mechelen zich toch eens afvragen"

Moeskroen-speler verrast:
Zondag 11 maart 2018 - 19:35   I  

De ontknoping in de Jupiler Pro League was er eentje om duimen en vingers van af te likken. Mechelen leek op weg om zich te redden, maar vier doelpunten van Eupen tegen Moeskroen gooide roet in het eten. Een zwarte dag voor de Mechelen-fans en de club.

Na de wedstrijd is er ook wat heisa ontstaan, want veel mensen vragen zich of hoe ket kan dat Eupen plots vier keer kon scoren. De verdediging van Moeskroen stond te slapen bij de tegendoelpunten en net nu was dat bijzonder kwalijk.

Na de wedstrijd mocht Moeskroen-speler Jérémy Huyghebaert het komen uitleggen voor de camera van RTBF. Daarin was hij bijzonder scherp voor zichzelf en zijn teamgenoten. Moeskroen stond echt heel slecht te verdedigen.

"De kleinste speler kan twee keer scoren met het hoofd"

"De kleinste tegenstander kon bij hun twee keer scoren met het hoofd op stilstaande fases. Het was een wedstrijd met heel weinig rimte en wij waren er fysiek gewoon niet vanavond. Er liep heel wat fout bij ons vandaag", aldus Huyghebaert.

Dat er vragen gesteld worden bij de inzet van de spelers van Moeskroen is dan ook een logisch gevolg. Zeker omdat enkele doelpunten er op een zeer knullige manier kwamen. De flaters bij Moeskroen volgden elkaar op, met de vier doelpunten als gevolg.

"Dat mag Mechelen zich afvragen"

Ook Huyghebaert beseft dat dit moeilijk zal vallen bij sommige mensen. "Ik denk dat heel wat fans van Mechelen zich gaan afvragen of we die vierde goal met opzet lieten maken. Blijkbaar heeft Dhiediou de communicatie met de doelman niet goed begrepen", aldus Huyghebaert.

"Ik besef dat er nu vragen gesteld zullen worden over de eerlijkheid van deze prestatie. Maar ik wil dat iedereen weet datwe  professionals zijn en de hele wedstrijd lang alles hebben gegeven. We hebben het een hele wedstrijd bijna kunnen volhouden, maar uiteindelijk zijn we dan toch in elkaar gestuikt."

Poll: Denkt u dat er kwaad opzet in het spel is?

TAGS  I  Moeskroen  I   Mechelen  I   Eupen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024