Moeskroen-voorzitter kwaad: "De Vlamingen hebben dit gedaan"

Moeskroen-voorzitter kwaad:
Zondag 11 maart 2018 - 20:15   I  

Het doek is gevallen voor KV Mechelen en uiteraard zorgt dat voor de nodige reacties. Zeker omdat Eupen met maar liefst 4-0 kon winnen tegen Moeskroen. Een opmerkelijke uitslag en zeker omdat Moeskroen bij de doelpunten echt slecht stond te verdedigen. Bijna opzettelijk, zo leek volgens veel Mechelen-fans toch.

De voorzitter van Moeskroen, Patrick De Clerck, wil die insinuaties meteen in de kiem smoren. Volgens hem heeft Moeskroen gewoon haar wedstrijd proberen te spelen en is alles eerlijk verlopen. Die insinuaties zijn dan ook niet nodig.

“Al de berichten die afkomstig zijn van de sociale media en vertellen dat de wedstrijd verkocht is, irriteren me enorm. Wij zijn correcte mensen en dat zullen we altijd blijven", aldus de voorzitter van Moeskroen aan La DH.

"De Vlamingen hebben een negatieve druk op onze schouders gelegd"

Volgens de voorzitter hebben de Vlamingen een negatief beeld gecreëerd. Ze waren eigenlijk al schuldig nog voor de wedstrijd was gespeeld. Bovendien had Moeskroen, op basis van de kansen in de eerste helft, zelfs op voorsprong kunnen komen.

"De Vlamingen hebben een negatieve druk op onze schouders gelegd. En laat ons niet vergeten dat we tijdens de wedstrijd voor hadden kunnen komen. Er werd ons vorig seizoen ook gezegd dat Moeskroen zijn verblijf in eerste klasse had gekocht tegen Kortrijk. Vandaag zijn er nieuwe geruchten. Maar laat zij die ons beschuldigen maar voor bewijs zorgen.”

Poll: Denkt u dat alles correct verlopen is?

TAGS  I  Moeskroen  I   KV Mechelen  I   Eupen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024