Omkoping in degradatiestrijd? Karl Vannieuwkerke is duidelijk

Omkoping in degradatiestrijd? Karl Vannieuwkerke is duidelijk
Zondag 11 maart 2018 - 22:08   I  

Er is al heel veel gezegd en geschreven over de spannende degradatiestrijd die vandaag een dramatisch einde kende voor KV Mechelen. Het feit dat KAS Eupen met 4-0 won van Moeskroen, roept in heel het land veel vragen op. Ook bij Karl Vannieuwkerke.

De presentator van Eén en Play Sports kon zijn ogen niet geloven toen hij zag op welke manier Eupen tot scoren kwam tegen Moeskroen. "Als een spelertje van de U12 een bal ontzet als die verdediger van Moeskroen bij de vierde goal van Eupen wordt het op de vingers getikt...", klonk het duidelijk bij Vannieuwkerke.

En op die manier insinueert Vannieuwkerke dat het spel niet eerlijk werd gespeeld tijdens de match tussen Eupen en Moeskroen. Al wil hij dat zelf niet gezegd hebben. "Ik stel objectief vast. Insinueren is meer jouw specialiteit", repliceerde de presentator toen iemand hem vroeg of hij omkoping insinueerde.

Wat er ook van zij: bij KV Mechelen schieten ze er niets mee op. Malinwa eindigt op basis van doelsaldo allerlaatste en speelt volgend seizoen in 1B. Eupen blijft in de Jupiler Pro League.

Poll: Geloof jij dat er kwaad opzet in het spel is?

TAGS  I  Vannieuwkerke  I   Eupen  I   Moeskroen  I   KV Mechelen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024