KV Mechelen beschuldigd van omkoping

KV Mechelen beschuldigd van omkoping
Maandag 12 maart 2018 - 06:09   I   door Redactie

Henrik Van Crombrugge heeft zwaar uitgehaald naar KV Mechelen. Bij Malinwa insinueerden ze al op voorhand dat Eupen en Moeskroen het niet helemaal eerlijk zouden spelen. Uiteindelijk won Eupen met 4-0 en KV Mechelen met 2-0 van Waasland-Beveren waardoor Eupen in 1A blijft. KV Mechelen zou Eupen proberen te destabiliseren hebben.

"Er zijn dingen gebeurd rond de club deze week - te gek voor woorden. Ik ga daar niet in detail op ingaan, maar: het gaat over zaken die niet kunnen in de voetbalwereld. Zaken die mensen gedaan hebben om ons te destabiliseren. Omdat ze zelf hopeloos zijn en in een hoekje zitten en angst hebben", aldus Van Crombruggeop Radio 1. 

"Maar zolang er niks bewezen is, is men onschuldig (...) Ik vind het echt het laagste van het laagste. Ik zit nog niet zo lang in de voetbalwereld, maar ik heb wel al met heel ervaren spelers samengespeeld. Die vertellen me zaken uit hun carrière. Maar wat er deze week gebeurd is, overtreft zelfs die strafste verhalen. Zij die ons kwaad wilden doen, mogen vandaag op hun kin kloppen."

Contract

Volgens verschillende bronnen zou KV Mechelen minstens vijf spelers van Eupen benaderd hebben met de boodschap dat er een contract zou klaarliggen Achter de Kazerne, zo meldt Het Laatste Nieuws. Bij KV Mechelen ontkent men die geruchten met klem.

Poll: Geloof jij dit?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Eupen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024