Bond neemt besluit over onderzoek naar Eupen-Moeskroen

Bond neemt besluit over onderzoek naar Eupen-Moeskroen
Maandag 12 maart 2018 - 06:24   I   door Redactie

Veel waarnemers stelden zich vragen over de wedstrijd tussen Eupen en Moeskroen. In korte tijd ging Eupen van 0-0 naar 4-0 tegen de Henegouwers. Bij sommige tegengoals leek Moeskroen ook niet helemaal voluit te gaan. Clubs kunnen een klacht indienen, maar KV Mechelen lijkt niet van plan dat te doen.

Ook het bondsparket kan op eigen initiatief een onderzoek starten. Al is de bondsprocureur dat niet van plan. Veel wil hij er zelf niet over kwijt. "Wie niet content is, mag altijd een klacht neerleggen. Op dit moment geef ik geen reactie", aldus procureur Marc Rubens in Het Laatste Nieuws.

In het verleden stuurde de bond soms waarnemers naar het stadion om te kijken of alles correct verloopt. Dat is bij Eupen-Moeskroen in ieder geval niet gebeurd. "Als er op voorhand klachten of insinuaties zijn, dan doen we dat. Maar er is niets op voorhand binnengekomen met een ernstige aanwijzing om dat te vragen", zegt Rubens.

Van Wijk

"Ik denk dat heel België nu gedegouteerd is", reageerde KV Mechelen-trainer Dennis Van Wijk gisteren. Hij vroeg zich ook openlijk af of hij zo wel nog trainer wil blijven. "Je kan je werk heel goed doen, winnen en goed spelen, en toch degraderen door... mysterie. Vorig jaar zijn er op het einde van het seizoen ook al vreemde dingen gebeurd."

Poll: Moet deze wedstrijd onderzocht worden?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Eupen  I   Moeskroen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024