Vanhaezebrouck neemt definitieve beslissing over Deschacht

Vanhaezebrouck neemt definitieve beslissing over Deschacht
Maandag 12 maart 2018 - 08:26   I   door Redactie

Olivier Deschacht zit nog steeds in de B-kern van Anderlecht. Het ziet er ook naar uit dat het niet snel zal veranderen. De 37-jarige verdediger kreeg volgens Het Nieuwsblad geen uitnodiging voor de stage van paars-wit in Jupille van vandaag tot woensdag. Aanvankelijk ging Anderlecht naar het Spaanse La Manga, maar voorzitter Marc Coucke draaide die beslissing terug.

Deschacht zal dus geen rol meer spelen in Play-off 1. Het lijkt over en out voor hem. Vanhaezebrouck heeft de routinier duidelijk niet meer nodig. Zo wordt het een afscheid in mineur voor Deschacht. De speler had uiteraard het zelf liever anders gezien. Ook de komst van Coucke lijkt er niet veel meer aan te veranderen.

Jongeren

Van de langdurig geblesseerden gaan enkel Sowah en Najar mee op stage. Onyekuru ondergaat binnen tien dagen een check-up van zijn knie. Kara (knie) revalideert verder en Boeckx heeft nog inspuitingen nodig. Vanhaezebrouck neemt wel vier jongeren mee: aanvaller Françis Amuzu, middenvelder Albert Sambi-Lokonga, verdediger Abdoul Dante en rechtsachter Alexis Saelemaeckers. Vooral die laatste naam is een verrassing.

Poll: Had Deschacht mee op stage moeten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024