‘Deze Europese grootmacht ligt in polepositie om Lewandowski te strikken’

‘Deze Europese grootmacht ligt in polepositie om Lewandowski te strikken’
Maandag 12 maart 2018 - 11:24   I  

Voor welke ploeg maakt Robert Lewandowski volgend seizoen doelpunten? Het is een vraag waar slechts weinigen het antwoord op kennen. De Poolse goalgetter zou FC Bayern München willen verlaten, en de jongste tijd nemen de geruchten rond ‘Lewa’ steeds meer toe.

Volgens het Duitse Kicker is het Lewandowski menens: de 29-jarige aanvalsleider wil na het seizoen weg bij Bayern München. de Poolse topspits heeft nood aan een nieuwe uitdaging, in een nieuwe topcompetitie. De voorbije weken en maanden werd Lewandowski al met verschillende Europese grootmachten in verband gebracht, maar één ploeg zou nu toch een streepje voor hebben.

Niet Real Madrid, Paris Saint-Germain of Chelsea, maar wel Manchester United zou verrassend genoeg in polepositie liggen om komende zomer met Lewandowski aan de haal te gaan. The Red Devils zouden meer dan gewone interesse tonen en liefst zo snel mogelijk werk willen maken van de komst van Lewa.

Slecht nieuws voor Lukaku

Als Manchester United zich in het tussenseizoen effectief versterkt met Lewandowski, zou dat best opmerkelijk zijn. Vorige zomer telde de Engelse recordkampioen immers 85 miljoen euro neer om zich te verzekeren van de diensten van Romelu Lukaku. De Rode Duivel is dit seizoen dé aanvalsleider bij de ploeg van José Mourinho, maar door de komst van Lewandowski zou dat zomaar kunnen veranderen.

Poll: Moet Lewandowski weg bij Bayern München?

TAGS  I  Lewandowski  I   Bayern München  I   Chelsea  I   Real Madrid  I   PSG  I   Manchester United  I   Lukaku

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023