DONE DEAL: STVV pakt uit met straffe aanwinst

DONE DEAL: STVV pakt uit met straffe aanwinst
Maandag 12 maart 2018 - 11:30   I  

De voorbije maanden waren er erg veel veranderingen bij STVV, dat werd overgenomen door het Japanse bedrijf DMM.com. Manager Philippe Bormans hield het voor bekeken op Stayen, maar nu heeft STVV een nieuwe sportief directeur aangesteld.

Zo komt Tom van den Abbeele de gelederen versterken. Die naam klinkt bij het grote publiek misschien niet meteen bekend in de oren, maar de 39-jarige Belg kan wel serieuze adelbrieven voorleggen.

In het verleden werkte van den Abbeelde onder meer als jeugdtrainer bij KAA Gent en Club Brugge. Verder werkte onze landgenoot ook als scout voor PSV en Chelsea. Nu stapt hij dus in een avontuur bij STVV, waar hij 'General Manager of Sports' wordt.

"Mooie opportuniteit"

Van den Abbeele ziet het alvast zitten. "Dit was een mooie opportuniteit voor mezelf. En onze ambities stroken”, klinkt het bij Het Belang van Limburg. “Het is een mooie en stabiele club waar nog veel progressie te maken is.”

"Hij begrijpt ons project en onze visie, een project dat niet alleen België maar ook Azië en Japan omvat”, voegde grote baas Takayuki Tateishi er nog aan toe. “Hij heeft heel wat ervaring opgedaan in zijn carrière als coach en scout. Tot slot zijn er nog zijn communicatieve vaardigheden die ons overtuigd hebben."

Poll: Gaat van den Abbeele het goed doen?

TAGS  I  Van den Abbeele  I   STVV

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024