Real Madrid krijgt antwoord: ‘160 miljoen en hij is van jullie’

Real Madrid krijgt antwoord: ‘160 miljoen en hij is van jullie’
Maandag 12 maart 2018 - 14:44   I  

Real Madrid wil komende zomer fors uitpakken op de transfermarkt. De povere resultaten in de competitie dit seizoen hebben voorzitter Florentino Perez aan het denken gezet. Hij wil in het tussenseizoen de huidige kleedkamer uitkuisen en enkele nieuwe sterren naar Madrid halen.

De voorbije weken en maanden passeerden al heel wat namen de revue. Zo werden onder meer Harry Kane, Eden Hazard, Thibaut Courtois, Neymar, Robert Lewandowski en Mauro Icardi in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Toch zou de clubleiding van De Koninklijke in eerste instantie zijn pijlen richten op… Mohamed Salah.

160 miljoen voor Salah

De Egyptenaar is bij Liverpool bezig aan een fenomenaal seizoen. Salah was tot dusver al goed voor 24 competitiedoelpunten, en dat is ook Real Madrid niet ontgaan. Vorige week lekte al uit dat Florentino Perez in Salah de ideale vervanger voor de teleurstellende Gareth Bale ziet. De Welshman zou in het tussenseizoen andere oorden mogen opzoeken en een terugkeer naar de Premier League zou een optie zijn.

Bij Real Madrid zouden ze overigens bereid zijn om 80 miljoen euro op tafel te leggen voor Salah. Navraag bij Liverpool leerde de clubleiding van Real evenwel dat 80 miljoen allesbehalve genoeg is. The Reds betaalden vorige zomer 42 miljoen euro aan AS Roma en hebben nu een prijskaartje van – hou u vast – 160 miljoen rond de hals van de Egyptische sensatie gehangen.

Coutinho

Liverpool deed in januari al zaakjes met een Spaanse topclub. Toen verkochten de Engelsen Philippe Coutinho voor 160 miljoen aan FC Barcelona. Volgens het bestuur van The Reds is Salah evenveel waard als de Braziliaan. Bij Real Madrid weten ze dus wat ze moeten doen als ze Salah écht willen.

 

Poll: Is Salah 160 miljoen euro waard?

TAGS  I  Salah  I   Liverpool  I   Real Madrid  I   Bale  I   Coutinho  I   Barcelona

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023