Stelt Moeskroen een intern onderzoek in na 4-0-nederlaag?

Stelt Moeskroen een intern onderzoek in na 4-0-nederlaag?
Maandag 12 maart 2018 - 19:14   I   door Redactie

KV Mechelen is er niet in geslaagd om het behoud af te dwingen in de Jupiler Pro League. Mechelen won zijn laatste wedstrijd met 2-0 van Waasland-Beveren, maar Eupen deed met 4-0 tegen Moeskroen nog beter. Werd het spel eerlijk gespeeld? Journalist François Colin twijfelt daar sterk aan. Hij stelt aan Moeskroen voor om een intern onderzoek te doen.

"Dennis van Wijk slaagde net niet in zijn missie om KV Mechelen te redden. De Europese kampioen van dertig jaar terug degradeert en de manier waarop bezorgt elke voetballiefhebber een slechte smaak in de mond. Malinwa won van Waasland-Beveren (2-0), maar Eupen walste over Moeskroen (4-0) en blijft in 1A omdat het dit seizoen één keer meer scoorde dan KV. Zoals alom gevreesd speelde Moeskroen een bedenkelijke rol in de degradatiestrijd", aldus Colin op Dewitteduivel.com.

"Drie goals in zes minuten, het gebeurt in het voetbal, maar het is hoogst uitzonderlijk. Natuurlijk valt weer niet te bewijzen dat de boel verlinkt was, maar in plaats van dat soort uitspraken zou de voorzitter van Moeskroen beter een intern onderzoek opstarten naar een paar spelers. Doelman Werner deed wat hij kon, maar zijn verdedigers leken bij doelpunt drie en vier echte etalagepoppen", zegt Colin.

Poll: Moet Moeskroen een intern onderzoek openen?

TAGS  I  Moeskroen  I   Eupen  I   Colin  I   shw  I   KV Mechelen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024