Van Holsbeeck schept duidelijkheid over situatie Deschacht

Van Holsbeeck schept duidelijkheid over situatie Deschacht
Dinsdag 13 maart 2018 - 08:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht is niet mee op ministage naar Jupille vertrokken. De verdediger zit nog steeds in de B-kern. Het lijkt erop dat hij daar ook niet meer opgevist zal worden. Een afscheid in mineur dus voor de 37-jarige routinier van Anderlecht? Het lijkt er sterk op.

Deschacht zit in een moeilijke situatie”, weet manager Herman Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. “Het enige wat hij kan doen is blijven trainen als een prof bij de B-kern. Als de coach hem toch nodig heeft in de A-ploeg moet hij klaar zijn om zich onmiddellijk in te passen.”

De vraag is echter of die kans er nog komt. Voorzitter Roger Vanden Stock beschuldigde hem van lekken naar de pers. “Ik hoop dat we een manier vinden zodat hij waardig een punt kan zetten achter die carrière. Hij betekende veel voor Anderlecht. Of wie weet doet hij er nog een jaar bij. Dat moet de nieuwe voorzitter beslissen.”

Zelf knokken

Deschacht zou echter geen cadeau van Coucke willen. Hij hoopt dat hij zichzelf opnieuw in de gunst van Vanhaezebrouck kan knokken. Zo zet hij zich helemaal in voor de beloften. GIsteren wonnen die met 0-5 bij KV Mechelen. Of dat allemaal voldoende zal zijn om nog terug te keren in de A-kern is nog maar zeer de vraag.

Poll: Denk jij dat Deschacht nog terug zal keren in de A-kern?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024