Ook Waasland-Beveren wordt nu beschuldigd

Ook Waasland-Beveren wordt nu beschuldigd
Dinsdag 13 maart 2018 - 09:10   I   door Redactie

Benoit Delhateur, journalist van La Dernière Heure, vindt niet dat men Moeskroen kan beschuldigen. De Henegouwers verloren met 4-0 bij Eupen. Daardoor redde Eupen zich en niet KV Mechelen, dat met slechts 2-0 won van Waasland-Beveren. Nadien kwam er een storm van kritiek op Moeskroen.

"Mensen hebben het recht om te twijfelen aan de inzet en betrokkenheid van spelers, maar niemand kan zo ver gaan om hen te beschuldigen van het manipuleren van een wedstrijd", stelt Delhateur. "Daar is er bewijs voor nodig en die is er niet. De fout van de spelers van Moeskroen is misschien dat ze op het einde liepen loten. In die zin is de kritiek van Nicolas Verdier - dat ze een gebrek aan respect toonden tegenover de Pro League - misschien wel terecht", aldus Delhateur.

Waasland-Beveren

Maar even goed zag de journalist van La Dernière Heure ook zaken die niet helemaal leken te kloppen bij KV Mechelen-Waasland-Beveren. "De manier waarop de spelers van Waasland-Beveren in het slot van de wedstrijd tegen KV Mechelen verdedigden, mag ook wel aangeduid worden: veel van hen lieten het helemaal gaan. Voor hetzelfde geldt was het nog 5-0 geworden voor KV Mechelen", stelt Delhateur.

Poll: Denk jij dat Waasland-Beveren het spel niet helemaal eerlijk speelde?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Eupen  I   Waasland-Beveren

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024