Er moet Van Holsbeeck iets van het hart over Vanhaezebrouck

Er moet Van Holsbeeck iets van het hart over Vanhaezebrouck
Dinsdag 13 maart 2018 - 10:47   I   door Redactie

Volgens Herman Van Holsbeeck beleefde Anderlecht een zeer grote crisis de voorbije maanden. Nu Marc Coucke zo goed als geïnstalleerd is, zal alles stilaan weer beter gaan. Bovendien maakt de club ook nog kans op de titel. Van Holsbeeck zwaait wel met veel lof naar trainer Hein Vanhaezebrouck.

“Kijk, Anderlecht beleefde de afgelopen maanden de grootste crisis in 20 jaar. De spelers waren getekend door alle kritiek, maar iedereen heeft nu begrepen dat ze voor elkaar moeten strijden om resultaten te halen. Chapeau voor onze coach Hein Vanhaezebrouck dat hij de groep vanuit zo'n moeilijke positie weer op dat niveau gekregen heeft. De afgelopen drie wedstrijden is bewezen dat deze groep wil strijden voor elke morzel grond en dat we nog ambitieus mogen zijn", aldus Van Holsbeeck.

"Het belangrijkste is waar Anderlecht op dit moment staat: tweede en we praten weer over de titel. Voorzitter Roger Vanden Stock zei dit weekend trouwens de waarheid. Voor de rest leerde ik al dat de kracht van de stilte soms sterker is dan veel in de media te verschijnen"

Moeilijk

"Ik heb het geluk gehad om met deze president te mogen werken. Roger Vanden Stock is niet alleen groot als voorzitter, maar ook als mens. Hij bouwde Anderlecht uit tot de topclub die het nu is. Het wordt moeilijk leven met een nieuwe voorzitter op Anderlecht", geeft Van Holsbeeck eerlijk toe. Daarom lijkt het ook zeer waarschijnlijk dat Van Holsbeeck snel zal vertrekken bij de topclub.

Poll: Vind jij Vanhaezebrouck een goeie coach?

TAGS  I  Anderlecht  I   Van Holsbeeck  I   Vanhaezebrouck

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024