'Fellaini verrast iedereen met hilarisch nieuw kapsel'

'Fellaini verrast iedereen met hilarisch nieuw kapsel'
Dinsdag 13 maart 2018 - 11:41   I  

Marouane Fellaini is terug uit blessure en krijgt van Mourinho opnieuw speelminuten. De Portugees is een fan van de Rode Duivel en gebruikt de middenvelder graag om nog wat te komen beuken naarmate de wedstrijd vordert.

Nu heeft Fellaini wel voor verrassende haarsnit gekozen. De Rode Duivel koos voor een photoshoot van GQ magazine voor een haarsnit die je wat kan vergelijken met die van een muis. Met zijn afrokapsel viel Fellaini al op, maar dit doet er toch nog een schepje bovenop. Geen paniek trouwens, zijn kapsel is terug normaal inmiddels.

Turkije of Frankrijk?

Fellaini is nog steeds een belangrijke speler voor José Mourinho. De Portugese coach hoopt dan ook dat de 29-jarige Rode Duivel alsnog blijft. De kans is echter klein. Fellaini is bij de fans van Man U nooit echt geliefd geweest en hij lijkt vooral veel zin te hebben in een nieuw avontuur.

Fellaini werd al gelinkt aan een transfer naar Besiktas, maar recent dook ook PSG op. Volgens Le 10 Sport biedt PSG een vierjarig contract aan. Hij kan er 6 miljoen euro per jaar verdienen. PSG zou al sinds januari aan het praten zijn met Fellaini. De middenvelder mag vrij praten met andere clubs, aangezien hij in de zomer einde contract is bij Man United. Ook Galatasaray toont interesse. Daar zou de Rode Duivel een contract van vier jaar kunnen tekenen.

Poll: Zou de Turkse competitie een goede keuze zijn voor Fellaini?

TAGS  I  Manchester United  I   Fellaini

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024