'Sterspeler van Anderlecht is plots niets meer waard'

'Sterspeler van Anderlecht is plots niets meer waard'
Dinsdag 13 maart 2018 - 11:51   I  

Anderlecht kon de laatste speeldag van de reguliere competitie winnend afsluiten. Het won met 2-1 van Antwerp na een turbulente pot voetbal. Zo kreeg Anderlecht na 2 minuten al een rode kaart toen Dendoncker aan de noodrem ging hangen. In de tweede helft kreeg ook middenvelder Trebel een rode kaart na een gemene overtreding.

Voor Dendoncker was het tekenend voor zijn seizoen. De Rode Duivel speelt een zwak seizoen en lijkt de transferperikelen van afgelopen zomer niet opzij te kunnen zetten. Onder Vanhaezebrouck moet Dendoncker ook een rijtje lager voetballen en dat lijkt niet echt naar zijn zin te zijn. Hij speelt liever op het middenveld, waar hij onder Weiler zo belangrijk was voor de titel van paars-wit.

Transfer na het WK

De kans is klein dat Dendoncker volgend seizoen nog voor Anderlecht zal voetballen. De interesse uit Engeland blijft groot ondanks zijn mindere vorm. Toch lijkt Anderlecht stilaan in een mindere positie te belanden als het wil onderhandelen over de middenvelder. Dendoncker is niet meer de middenvelder die meer dan 20 miljoen zou moeten opbrengen.

Anderlecht kan wel hopen dat Dendoncker naar Rusland mag trekken met de Rode Duivels. Als hij zijn positie als international niet verliest zou dat een opsteker zijn voor Anderlecht, want een invloed op de prijs zal dat wel hebben. Al denkt La Capitale wel dat Dendoncker erbij zal zijn op het WK.

Fans niet meer tevreden

Bij de Anderlecht-fans ligt Dendoncker alvast niet meer in de bovenste schuif. De middenvelder heeft door zijn recente zwakke prestaties geen punten gescoord en zijn rode kaart tegen Antwerp was voor veel fans een doorn in het oog. Het wordt dus afwachten wat Marc Coucke nog zal krijgen voor Dendoncker in de zomer.

Poll: Zal Anderlecht nog meer dan 20 miljoen krijgen voor Dendoncker?

TAGS  I  Anderlecht  I   Dendoncker  I   West Ham  I   Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024