Toptarget Club Brugge volledig afgemaakt door Mourinho

Toptarget Club Brugge volledig afgemaakt door Mourinho
Dinsdag 13 maart 2018 - 13:39   I  

Club Brugge speelt een goed seizoen. Het gaat de Play-Offs in met een comfortabele voorsprong en is dé topfavoriet om de titel te pakken. Er waren aan het begin van het seizoen wat vraagtekens bij de keuze van Ivan Leko, maar de Kroaat doet het zeer goed bij Club dit seizoen.

Tijdens de zoektocht naar een opvolger van Michel Preud'homme deden heel wat grote namen de ronde. Zo droomde Club Brugge van de Nederlander Frank de Boer, maar hij kwam niet. Het avontuur in de Premier League liep op een sisser af voor de Nederlander.

Dit weekend werkte hij als analist bij BT Sport, dat Premier League-wedstrijden uitzendt in Engeland, waar hij commentaar gaf bij de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool. De Boer was onder de indruk van Marcus Rashford, maar niet over Mourinho. Hij was erg scherp voor de Portugees in zijn analyse.

"Jammer dat hij Mourinho als coach heeft"

“Het is jammer dat Rashford Mourinho als trainer heeft”, aldus De Boer volgens Het Nieuwsblad. “Hij is een Engelse speler en je wil hem minuten zien maken, waardoor hij fouten kan maken. Maar Mourinho is zo niet, hij wil resultaten. Als Rashford een of twee minder goede wedstrijden speelt, haalt hij hem er weer uit. Marcus is zeer jong en heeft wedstrijden nodig. Hij is zo getalenteerd dat je hem elke week aan het werk wil zien.”

"Slechtste trainer uit de Premier League"

En die uitspraak had Mourinho ook gehoord. Tijdens zijn persconferentie voor de wedstrijd tegen Sevilla haalde hij dan ook keihard uit naar de Nederlander. De Portugees noemt hem zelfs de slechtste trainer uit de Premier League.

“Ik heb iets gelezen”, begon de Portugees. “Een quote van de slechtste trainer in de geschiedenis van de Premier League. Frank de Boer. Hij zei dat het niet goed is dat Rashford een coach heeft als ik omdat winnen het belangrijkste is voor mij. Wel, als hij gecoacht zou worden door De Boer… Dan zou hij elke wedstrijd verliezen want dat is wat hij deed. Ik probeer het beste te geven aan die jongen", aldus Mourinho volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Had u De Boer graag naar Brugge zien trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Manchester United  I   Mourinho

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024