Marco Reus heeft duidelijke vraag voor Chelsea en Michy Batshuayi

Marco Reus heeft duidelijke vraag voor Chelsea en Michy Batshuayi
Dinsdag 13 maart 2018 - 14:55   I  

Michy Batshuayi was dit weekend alweer de held voor Dortmund. Met twee doelpunten kon hij zijn ploeg de drie punten bezorgen en zich zo nog wat meer in de harten van de fans spelen. Het mag duidelijk zijn dat Batshuayi zich goed voelt bij Dortmund.

Toch trekt de Rode Duivel normaal gezien terug naar Chelsea op het einde van het seizoen. Al wil iedereen in Dortmund dat de Belg blijft. Ook Batshuayi zelf zou graag nog wat langer blijven in Duitsland, al hangt dat af van de beslissing van Chelsea.

Marco Reus, zijn ploeggenoot bij Dortmund, wil alvast dat Batshuayi langer blijft. Hij is erg belangrijk geworden voor Dortmund en zou graag met hem de Champions League intrekken. "Ik zou graag hebben dat hij blijft. Hij heeft getoond hoe belangrijk hij kan zijn voor ons. Ik hoop ook dat we dit seizoen een ticket voor de Champions League kunnen bemachtigen", aldus Reus in Bild.

50 miljoen

Dortmund zal wel diep in de geldbuidel moeten tasten als het de Rode Duivel definitief wil overnemen. Het heeft geen aankoopoptie waardoor er moet onderhandeld worden. Er worden inmiddels al bedragen van 50 miljoen euro genoemd.

Momenteel wordt Batshuayi door Dortmund gehuurd van Chelsea. In de huurovereenkomst werd geen optie tot definitieve aankoop opgenomen. Dat betekent dat er dus terug aan de onderhandelingstafel zal moeten worden gezeten als Dortmund de aanvaller definitief wil overnemen. Bij Dortmund weten ze nu al dat ze minstens 50 miljoen euro zullen moeten betalen. “Wij moeten ons op die positie voor komend seizoen serieus versterken”, zei technisch directeur Michael Zorc aan Bild.

Poll: Is Batshuayi 50 miljoen waard?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund  I   Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024