Verdier komt met nieuwe reactie na commotie rond uitspraken over Moeskroen

Verdier komt met nieuwe reactie na commotie rond uitspraken over Moeskroen
Dinsdag 13 maart 2018 - 15:29   I  

De emoties liepen hoog op dit weekend in de Belgische voetbalcompetitie. Na een ongelofelijke ontknoping werd het KV Mechelen dat degradeerde naar 1B. Eupen won met 4-0 van Moeskroen en kon zich zo toch nog redden. Die uitslag zorgde voor heel wat reacties.

Na de wedstrijd haalde Nicolas Verdier keihard uit richting Moeskroen. Hij vond dat de Waalse club de Jupiler Pro League niet had gerespecteerd en vond de uitslag ronduit schandalig.

Naar wat ik hoor heeft Moeskroen de Pro League niet gerespecteerd. Dit is een gebrek aan professionalisme. Dat besmeurt het imago van die club. Het stond 0-0 tot de 70ste minuut. Op dat moment stonden wij zelf 2-0 voor. En plots maakt Eupen er vier op 20 minuten. Dat vind ik simpelweg schandalig. Ik hoop dat de feiten geanalyseerd zullen worden", aldus Verdier na de wedstrijd.

Verontschuldigingen

Op Facebook heeft de spits zich nu verontschuldigd voor die uitspraken. De emoties namen de bovenhand en hij zei dingen die hij niet had mogen zeggen. Ook voor de fans van KV Mechelen had de spits, die enkele grote kansen onbenut liet, nog een boodschap.

“Goedenavond iedereen. Ik neem het woord om mijn excuses aan te bieden aan Moeskroen en Eupen voor de woorden die ik in al mijn emotie heb uitgesproken. Zoals iedereen wel weet, draag ik Mechelen in mijn hart. Dat is waarschijnlijk waarom mijn woorden mijn gedachten overtroffen. Ik verontschuldig me ook aan de supporters van Mechelen voor de degradatie. Zij die altijd achter hun team en hun club stonden", aldus Verdier.

Degryse hard voor Verdier

Gisteren was Marc Degryse trouwens ontzettend hard voor de spits. Volgens Degryse was hij de enige die zo een uitspraken niet mocht doen, na al zijn gemiste kansen. Degryse noemde hem zelfs een slechte spits.

"Iedereen van KV Mechelen had het recht om te zeggen dat dit verdacht is, behalve Verdier. Want Verdier had zondag zelf 2 of 3 doelpunten kunnen maken. Hij schoof bij een eerste goeie kans de bal naast een leeg doel. Ofwel is dat ook verdacht, ofwel is hij gewoon een slechte spits. Het zou kunnen dat het het tweede is", aldus Degryse.

Poll: Begrijpt u de uitspraken van Verdier?

TAGS  I  Degryse  I   KV Mechelen  I   Eupen  I   Moeskroen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024