De Coninck weet meer: "Dit was er aan de hand bij Eupen-Moeskroen"

De Coninck weet meer:
Dinsdag 13 maart 2018 - 21:14   I   door Redactie

Moeskroen ging met 4-0 onderuit bij AS Eupen. De Henegouwers slikten vier goals in zeventien minuten waardoor Eupen en niet KV Mechelen zich verzekerde van het behoud. Dat tot grote woede bij KVM. Zij voelen zich uiteraard zwaar bestolen. Analist Wim De Coninck beweert nu dat het zeker niet met opzet was dat Moeskroen zo verloor.

"O ironie. Van hun laatste dertien uitwedstrijden hebben ze er eentje gewonnen: op KV Mechelen. Dat blijkt achteraf de zespuntenmatch, want Excel Mouscron heeft in de eindstand maar drie punten voorsprong op de laatste. Ze incasseerden 59 goals, het meeste van allemaal, nog meer dan de zeef van Eupen", aldus De Coninck in Sport/Voetbalmagazine

"Is het dan onlogisch dat ze dan in Eupen na de eerste tegengoal en zonder Taiwo Awoniyi en Jonathan Bolingi als een kaartenhuisje in elkaar stuiken? Ze hebben zich 70 minuten fel geweerd en doelman Olivier Werner 90 minuten. Maar de rest gaf op na de 1-0."

Logisch

"Frank Defays krijgt zijn grinta niet op deze ploeg geënt. Mircea Rednicr ealiseerde wellicht een klein mirakel, Eupen had alle geluk uitgerekend tegen hen te mogen eindigen. Moeskroen was een ploeg op drift en ik denk dat, ondanks alle insinuaties, de zware nederlaag gewoon logisch is."

Poll: Denk jij ook dat het niet met opzet was dat Moeskroen zo verloor?

TAGS  I  Eupen  I   KV Mechelen  I   Moeskroen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024