Kortrijk komt met update over toekomst van De Boeck

Kortrijk komt met update over toekomst van De Boeck
Dinsdag 13 maart 2018 - 21:42   I   door Redactie

Glen De Boeck slaagde er met verve in om KV Kortrijk in 1A te houden. Dat was zijn opdracht toen hij van Yannis Anastasiou overnam. De Boeck deed echter veel meer dan dat, hij loodste de club op een haar na naar de bekerfinale en Play-off 1. Twee keer strandde het op één wedstrijd ervan.

Dan zou je denken dat De Boeck, die een contract tekende tot het einde van het seizoen, beloond zou worden met een nieuwe verbintenis. Die intentie is er wel, maar er is nog steeds geen akkoord.

"We zijn aan het onderhandelen over een nieuw contract. Als er een akkoord komt, zal er uiteindelijk de juiste prijs betaald worden", benadrukt een algemeen manager Mathias Leterme in Sport/Voetbalmagazine. "De spelers zijn vrij tot vrijdag en de coach maakt ondertussen een trip naar Valencia. Maar we willen graag eind deze week of begin volgende week uitsluitsel hebben."

Nieuw stadion

Daarnaast wil Kortrijk flink gaan investeren in de verouderde en gebrekkige infrastructuur. "We zijn er ons zeer goed van bewust dat we qua infrastructuur achterop hinken. Daarom steken we ook veel energie in het dossier van het nieuwe stadion. Dat zit nog altijd in een positieve flow", aldus Leterme. 

"De stad en de intercommunale Leiedal stelden een ontwerpbureau aan dat moet kijken naar wat op de site die onze voorkeur wegdraagt de mogelijkheden met betrekking tot het randprogramma zijn voor investeerders om rendement te halen. Daaraan zijn we nu aan het werken en we willen kandidaat-investeerders graag tegen de zomer iets concreets presenteren."

Poll: Hoop jij dat De Boeck bij Kortrijk blijft?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   De Boeck

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024