Dinsdag 13 maart 2018 - 22:29   I

Vanavond werd er gevoetbald in de Champions League. Met Man United-Sevilla en Roma-Shakhtar stonden er wat Belgen op het veld. Zowel Radja Nainggolan (AS Roma) als Lukaku en Fellaini (United) stonden in de basis. Voor Nainggolan werd het een aangename avond, maar voor de andere Belgen werd het erg zuur.

Teleurstelling in Manchester

Man United-Sevilla 1-2

Na de 0-0 uit de heenwedstrijd had United de kans om het in eigen stadion af te maken. Een zege was voldoende voor de volgende ronde, maar dan moet je wel kunnen scoren. United kon veel te weinig kansen bijeen voetballen, maar ook Sevilla kon weinig bij elkaar voetballen.

In de tweede helft ontplofte het wel. Invaller Ben Yedder had maar enkele minuten nodig om te scoren. Vier minuutjes later deed hij daar zelfs nog eentje bij. De aansluitingstreffer van Lukaku kwam te laat, waardoor United teleurgesteld moet toekijken hoe Sevilla doorgaat naar de volgende ronde.

Vreugde in Rome

Radja Nainggolan kon zich met AS Roma wel plaatsen voor de volgende ronde. Een doelpunt van Edin Dzeko volstond voor de overwinning. De bezoekers moesten de slotminuten nog met tien volmaken na een rode kaart van Ivan Ordec.

Poll: Is dit een gemiste kans voor Manchester United?