HVH doet opvallende ontdekking over PO I: "Voor ons erger dan voor de rest"

HVH doet opvallende ontdekking over PO I:
Dinsdag 13 maart 2018 - 23:03   I  

Gisteren werd de kalender van Play-Off I bekendgemaakt, waardoor de trainers hun programma al kunnen voorbereiden. Uiteraard speelt iedereen eens tegen iedereen, maar toch lijkt het ene programma al wat zwaarder dan het andere. Anderlecht moet nog wat voorsprong goedmaken op Club Brugge.

Vanhaezebrouck reageerde vandaag op de kalender van Play-Off I. Hij kijkt niet echt naar wie hij wanneer treft, maar wel naar de midweekwedstrijden. En die vallen volgens Vanhaezebrouck wel slecht voor paars-wit. Alvast slechter dan voor de rest.

"Drie wedstrijden in zes dagen"

"Ik denk dat de loting niet zo belangrijk is, want je moet toch tegen iedereen spelen. Wat ik doe, is meteen kijken naar de midweekmatchen. De eerste is verdeeld en dan moet je kijken naar de rustdagen en wat ik gevreesd heb is waarheid geworden. Wij krijgen drie matchen in zes dagen als enige van de zes ploegen en dat is qua belasting altijd zwaarder. We moeten dan ook nog eens naar RC Genk en naar Standard, dus dat is voor ons wel minder positief dan voor de rest", aldus Vanhaezebrouck.

Ook Club ontevreden

Ook bij Club Brugge was er wat ontevredenheid. Zij spelen steeds als laatste en weten daardoor de uitslagen van de andere wedstrijden al. Dat zou in het nadeel kunnen spelen omdat er dan extra druk is. Toch bevestigde Mannaert eerder nog dat Club nog steeds vol voor de titel zal gaan.

Poll: Zullen de rustdagen belangrijk worden?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024