‘Chelsea wil 135 miljoen betalen voor deze Real Madrid-ster’

‘Chelsea wil 135 miljoen betalen voor deze Real Madrid-ster’
Woensdag 14 maart 2018 - 09:58   I  

Chelsea veroverde vorig seizoen nog de Engelse titel, maar tijdens deze jaargang vergaat het de Londense topclub heel wat minder. Kampioen worden zit er al een hele tijd niet meer in, en het wordt zelfs al een hele karwei om bij de eerste vier te eindigen. Volgend jaar moét het beter, en dat beseft ook eigenaar Roman Abramovich.

Volgens Don Balon is de Russische miljardair dan ook van plan om tijdens de volgende transferperiode zwaar te investeren in nieuw spelersmateriaal. Abramovic wil de strijd aangaan met Manchester City en enkele grote namen naar Chelsea halen.

De eerste naam op het verlanglijstje van Abramovic? Marco Asensio. Chelsea zou zomaar eventjes 135 miljoen euro veil hebben om de rijzende ster van Real Madrid naar de Premier League te lokken. Bij Chelsea zien ze in de 22-jarige middenvelder dé man die hun club het komende decennium naar successen kan leiden.

Al blijft het natuurlijk maar de vraag of Real Madrid wil meewerken aan een vertrek van dé coming man. Bij De Koninklijke hebben ze Asensio heel hoog zitten. Het Real-bestuur, met voorzitter Florentino Perez, ziet Asensio dan ook liever niet vertrekken. Asensio wil gerust in Madrid blijven, maar dan wil hij wel meer aan spelen toe komen.

Poll: Kan Chelsea Asensio halen?

TAGS  I  Asensio  I   Real Madrid  I   Chelsea

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024