Lukaku reageert opvallend na uitschakeling: "Daar wordt het nu tijd voor"

Lukaku reageert opvallend na uitschakeling:
Woensdag 14 maart 2018 - 11:19   I  

Manchester United zal de titel in de Premier League aan de stadsrivaal moeten overlaten dit seizoen. Toch wordt dat wellicht niet de grootste teleurstelling, want de kans is groot dat ze die enorme teleurstelling gisteren meemaakten. Het ging in het eigen stadion onderuit tegen Sevilla en is nu al uitgeschakeld in de Champions League.

Na de wedstrijd was de teleurstelling dan ook af te lezen op de gezichten van de spelers. De spelers gingen vrijwel meteen naar binnen en wisten meteen wat voor een kolossale kans ze hadden laten liggen. Lukaku speelde wel een verdienstelijke partij, maar werd wat in de steek gelaten door zijn ploeggenoten.

Toch reageerde hij nu positief. Eerst zou hij zich in een interview wat negatief hebben uitgelaten over zijn ploeggenoten, maar dat lijkt hij nu wel te ontkrachten. Ze verstopten zich niet op het veld, maar wel in de kleedkamer volgens Lukaku. Volledig normaal als spelers teleurgesteld zijn.

"Ik ga nooit klagen over mijn ploegmaats"

"Ik zal nooit kritiek uiten op mijn ploeggenoten. Je verstoppen in de kleedkamer na de uitschakeling is normaal. Het resultaat was dan ook verschrikkelijk, maar wij zijn Manchester United en we komen dit met jullie steun wel te boven. Alweer een grote match om ons op voor te bereiden."

Prijzenkast blijft leeg

Toch schiet Lukaku zelf met die woorden niet veel op. Hij lijkt alweer geen prijs te zullen pakken en dat is toch wel heel jammer. Bij Everton is het ergens logisch dat je weinig tot geen prijzen pakt, maar hij trok naar United om prijzen te pakken. Die blijven voorlopig uit.

"Ik scoorde mijn 200ste doelpunt in mijn nog jonge carrière. Maar nu wordt het wel tijd om ook eens prijzen te pakken in die carrière. Tijd om nog harder te werken", aldus Lukaku. Daar kan hij dit weekend al werk van maken, want dan wacht Brighton in de FA Cup.

Poll: Pakt Lukaku dit seizoen een prijs?

TAGS  I  Manchester United  I   Lukaku

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024