Moet Anderlecht langdurig geblesseerde Boeckx definitief opgeven?

Moet Anderlecht langdurig geblesseerde Boeckx definitief opgeven?
Woensdag 14 maart 2018 - 18:28   I  

Frank Boeckx ligt ondertussen al een tijdje in de lappenmand. De man die vorig seizoen eerste doelman werd onder René Weiler sukkelt al geruime tijd met rugproblemen, en mede daardoor speurt Anderlecht achter de schermen naar een nieuwe doelman.

"Rond Frank Boeckx heerst wat onzekerheid. De doelman werd vorige zomer geopereerd aan een hernia, maar herviel. Een nieuwe operatie is niet meteen een optie en nu laat Boeckx zich behandelen met inspuitingen door de Duitse specialist Hans Wilhelm Muller-Wolhfart", schrijft Het Nieuwsblad. 

"Er is beterschap, maar Boeckx is nog altijd niet pijnvrij. Zijn entourage rekent er wel op dat hij nog inzetbaar zal zijn in Play-off 1, maar anderen maken zich grotere zorgen om de weerkerende blessure", weet de krant.

Het feit dat er nogal wat onzekerheid heerst rond de persoon van de inmiddels 31-jarige Boeckx en dat er ook onzekerheid heerst over de situatie van de gehuurde Matz Sels, heeft er al voor gezorgd dat paars-wit achter de schermen op zoek is naar een nieuwe doelman. Het is niet uitgesloten dat Anderlecht Boeckx opgeeft als eerste doelman.

Poll: Kan Boeckx opnieuw eerste doelman van Anderlecht worden?

TAGS  I  Boeckx  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024