Puyol weet waarom Hazard niet aan Messi en Ronaldo kan tippen

Puyol weet waarom Hazard niet aan Messi en Ronaldo kan tippen
Woensdag 14 maart 2018 - 18:47   I  

Eden Hazard groeide tijdens de voorbije jaren uit tot één van de beste voetballers op deze planeet. Onze landgenoot is dé grote man bij Chelsea en de Rode Duivels, maar toch blijven er vraagtekens achter zijn naam gezet worden. Nu ook door Barcelona-legende Carles Puyol.

“Ik denk niet dat Hazard al op het niveau van Messi en Ronaldo zit", vertelt het Barcelona-boegbeeld in de Spaanse pers. "Als je het over die twee hebt, heb je het over ongelofelijk goede spelers. Het is niet dat ze er maar één seizoen bovenuit hebben gestoken. Neen, ze presteren al tien jaar aan een stuk op het allerhoogste niveau.”

Puyol: "In mijn ogen is Messi de beste ooit"

“In mijn ogen is Messi de beste speler ter wereld en in de geschiedenis van het voetbal. Wat hij ieder jaar opnieuw doet, is indrukwekkend. Messi acteert op het hoogst mogelijke niveau, stelt records scherper en wordt nog steeds beter in sommige zaken", gaat Puyol verder.

Puyol geeft dan ook eerlijk toe dat Hazard momenteel niet vergelijken valt met Messi en Ronaldo. Volgens de ex-verdediger moet Hazard nog een stap voorwaarts zetten om op het allerhoogste podium te staan. “Als je me vraagt om Hazard met Messi of Ronaldo te vergelijken, vind ik dat moeilijk. Toch is Hazard een fantastische speler. Hij maakt het verschil bij zijn club en heeft nog steeds tijd om te groeien.”

Poll: Kan Hazard ooit het niveau van Ronaldo en Messi bereiken?

TAGS  I  Hazard  I   Puyol  I   Barcelona  I   Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024