Mbappé brengt tienkoppig PSG opnieuw stap dichter bij Franse titel

Mbappé brengt tienkoppig PSG opnieuw stap dichter bij Franse titel
Woensdag 14 maart 2018 - 19:00   I  

Paris Saint-Germain mag op beide oren slapen: de titel in de Ligue 1 is dit seizoen voor hen. Mathematisch kan het nog voor achtervolgers AS Monaco en Olympique Marseille, maar geen kat die er nog in gelooft na een nieuwe zege van PSG.

Woensdagavond nam PSG het in eigen huis op tegen Angers, waar Ludovic Butelle in doel stond. De doelman die in januari overkwam van Club Brugge kon evenwel niet vermijden dat PSG al snel op rozen zat. Na nauwelijks twaalf minuten spelen nam wonderkind Kylian Mbappé Butelle een eerste keer te grazen: 1-0.

Luttele minuten later moest PSG met tien man verder nadat Thiago Motta na een duel zijn studs in het bovenlichaam van een tegenstander plantte. De regerende leider was niet aangeslagen. Integendeel: tien minuten later maakte Mbappé zijn tweede van de avond: 0-2.

In de slotfase kwam Angers nog terug in de wedstrijd dankzij een goal van Ekambi, maar bij PSG hielden ze de boel uiteindelijk goed gesloten. Het sterrenensemble van Unai Emery staat zo opnieuw een stap dichter bij de titel. PSG telt nu 17 punten meer dan eerste achtervolger Monaco, dat wel nog een wedstrijd tegoed heeft.

Poll: Verspeelt PSG de titel nog?

TAGS  I  PSG  I   Mbappé  I   Angers  I   Butelle

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024