Engelse pers maakt Thibaut Courtois af

Engelse pers maakt Thibaut Courtois af
Donderdag 15 maart 2018 - 08:27   I   door Redactie

Thibaut Courtois speelde een wat ongelukkige wedstrijd op het veld van Barcelona. De doelman stelde dat de eerste tegengoal bij de 3-0-nederlaag zijn fout was. De Britse tabloids spaarden achteraf Courtois alvast niet. Het gebeurt niet zo vaak dat de doelman in het oog van de storm staat. Twee keer de bal door de benen, daar wisten de tabloids wel raad mee.

"COURT OUT" en "Keepers makes a real Messi of it" waren twee opvallende koppen.

Niet zo streng

Franky Van der Elst vindt dat men niet te streng mag zijn voor Courtois. "Hij nam achteraf de eerste goal voor zijn rekening, maar dat is misschien wat te streng. Het blijft toch een vervelende bal. Ook bij de derde goal ging de bal door zijn benen, maar ook daar zou ik niet van een fout spreken", stelt Van der Elst bij Sporza.

"Er was ook een moment in de tweede helft waarop hij een fout maakte bij het uitvoetballen. Hij heeft misschien het gevoel dat hij beter kon doen over de hele wedstrijd bekeken, maar het is niet zo dat er geflaterd werd."

Aad De Mos, analist bij 2BE, had zijn bedenkingen bij de wedstrijd van Courtois. "Die zal nog wel een paar keer wakker worden vannacht", zei de Nederlander.

Poll: Vond jij dat Courtois ondermaats presteerde?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024