'Mourinho maakt van deze Rode Duivel topprioriteit'

'Mourinho maakt van deze Rode Duivel topprioriteit'
Donderdag 15 maart 2018 - 11:31   I  

De uitschakeling in de Champions League is érg hard aangekomen bij Manchester United. José Mourinho beseft dat het volgend seizoen veel en veel beter moet, maar daar heeft hij wel enkele nieuwe spelers voor nodig. Zo heeft de Portugees nu van Toby Alderweireld zijn topprioriteit gemaakt.

Het is een publiek geheim dat Mourinho niet tevreden is over zijn huidige verdediging. The Special One wil na afloop van dit seizoen het defensieve compartiment dan ook flink onder handen nemen. In eerste instantie zal Manchester United op zoek gaan naar een nieuwe centrale verdediger.

Eric Bailly voldoet aan de eisen van Mourinho, maar voor het overige is het in de huidige spelerskern zoeken naar een centrale verdediger die er iedere week opnieuw kan staan. Chris Smalling, Phil Jones en Viktor Lindelof het al meermaals lieten afweten. En dus wil Mourinho een nieuwe partner voor Bailly.

Volgens The Sun heeft Mourinho twee interessante namen op zijn verlanglijstje staan: Samuel Umtiti (FC Barcelona) en Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur). De twee verdedigers kunnen Mourinho wel bekoren en hij heeft dan ook aan het bestuur gevraagd om te onderzoeken of één van de spelers haalbaar is. Umtiti zou 60 miljoen euro moeten kosten, terwijl Alderweireld wellicht iets minder kost.

Poll: Zou Alderweireld bij Manchester United passen?

TAGS  I  Alderweireld  I   Mourinho  I   Tottenham  I   Manchester United  I   Umtiti  I   Barcelona

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024