Gaat Glen De Boeck bij andere eersteklasser aan de slag?

Gaat Glen De Boeck bij andere eersteklasser aan de slag?
Donderdag 15 maart 2018 - 11:50   I  

Glen De Boeck legde dit seizoen een knap parcours af bij KV Kortrijk. De Belgische oefenmeester nam in Het Guldensporenstadion het roer over van Yannis Anastasiou en leidde de West-Vlaamse club bijna naar een plaats in play-off 1. Iets wat niemand ontgaan is.

Momenteel onderhandelt De Boeck met Kortrijk over een nieuw contract, maar die onderhandelingen slepen aan. Analist Wim De Coninck weet evenwel dat De Boeck niet moet vrezen, omdat hij ook andere opties heeft.

"Glen De Boeck toverde met Kortrijk"

"Wel weer winst tegen Charleroi, maar toch grote ontgoocheling in Kortrijk: net geen bekerfinale en net geen play-off 1. Qua frustratie kan dat tellen", steekt De Coninck van wal in Sport/Voetbalmagazine. "Glen De Boeck toverde met Kortrijk: met de 32 op 48 die hij er haalde drijf je op een kampioenengemiddelde."

"In die periode deed geen enkele ploeg beter en dan mag je eisen stellen bij contractbesprekingen en is het logisch dat er belangstelling is van andere ploegen", benadrukt De Coninck. "Als hij ze nog eens kan motiveren voor play-off 2 is hij een grote kandidaat voor trainer van het jaar."

Stabiliteit bij Kortrijk?

De Boeck werkte in het verleden al als trainer van Cercle Brugge, Germinal Beerschot, VVV-Venlo, Waasland-Beveren en Moeskroen. Na enkele woelige passages in de Jupiler Pro League is de ex-speler van Anderlecht nu vooral op zoek naar stabiliteit in de vorm van een nieuw contract bij Kortrijk. Of loopt het toch nog anders?

Poll: Moet De Boeck trainer blijven bij Kortrijk?

TAGS  I  De Coninck  I   De Boeck  I   KV Kortrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024