Albert verwacht sensatie uit JPL: "Martinez moét hem oproepen"

Albert verwacht sensatie uit JPL:
Donderdag 15 maart 2018 - 12:30   I  

Op dinsdag 27 maart nemen de Rode Duivels het tijdens een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Saudi-Arabië. Het is alvast uitkijken naar de selectie van Roberto Martinez. Analist Philippe Albert gaat ervan uit dat de bondscoach een en ander zal willen uitproberen.

“De wedstrijd tegen Saudi-Arabië is ideaal om enkele spelers uit te testen. Tijdens de daaropvolgende oefeninterlands is het te laat om nog zaken uit te proberen. Die wedstrijden liggen immers al zo dicht bij de start van het WK”, steekt Albert van wal bij RTBF.

“Saudi-Arabië is de ideale tegenstander en bovendien valt de wedstrijd ook in de juiste periode om nog wat uit te proberen. Spelers die schitteren in de Belgische competitie, moeten hun kans krijgen”, gaat Albert verder. “Ik verwacht bijvoorbeeld dat Anthony Limbombe deel uitmaakt van de selectie. Het zou goed zijn om iets uit te testen op de linkerflank. Al zeker met het vertrek naar China van Carrasco in gedachten. Het loopt daar niet goed voor Carrasco en de bondscoach heeft dan ook een oplossing nodig op zijn positie.”

Tot slot geeft Albert de bondscoach ook nog een belangrijke tip. “Nu is het moment om jongens als Kevin De Bruyne of Eden Hazard wat rust te geven. Die hebben dit seizoen al enorm veel wedstrijden gespeeld. Martinez kent hun kwaliteiten al, dus tegen Saudi-Arabië kunnen ze gerust aan de kant blijven. Als je je typeploeg opstelt ga je niets bijleren. Nu moét je iets proberen.”

Poll: Moet Limbombe opgeroepen worden?

TAGS  I  Martinez  I   Club Brugge  I   Limbombe  I   Albert  I   Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024