Davy Roef schept duidelijkheid over terugkeer naar Anderlecht

Davy Roef schept duidelijkheid over terugkeer naar Anderlecht
Donderdag 15 maart 2018 - 13:11   I  

Davy Roef is bij Waasland-Beveren aan een goed seizoen bezig. Alleen is het vooralsnog niet duidelijk waar de toekomst van de Anderlecht-huurling ligt. Paars-wit en Waasland-Beveren zijn het al eens over een nieuwe uitleenbeurt van één jaar, maar Roef sluit niets uit.

Een tijdje geleden raakte bekend dat Anderlecht en Waasland-Beveren bij de transfer van Ryota Morioka overeen kwamen om Roef nog een jaar op De Freethiel te laten keepen. Iets waar de doelman toen nog niet van op de hoogte was gebracht. "Toen wist ik het inderdaad niet, maar nadien is het mij wel uitgelegd. Anderlecht en Waasland-Beveren raakten het eens over een verlenging van mijn uitleenbeurt voor één seizoen", zegt de doelman bij Anderlecht-Online

"Nu is het aan mij om een beslissing te nemen. De clubs hebben me de tijd gegeven tot eind maart. Ik moet nog eens goed nadenken, want ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik voel me goed bij Waasland-Beveren en ben de club dankbaar voor de kans die ik heb gekregen. De samenwerking met mijn ploegmaats en de technische staf loopt erg goed", benadrukt Roef.

Terugkeer naar Anderlecht?

Een terugkeer naar Anderlecht ligt moeilijk, maar is volgens Roef niet uitgesloten. “Ik heb nog een contract voor twee jaar bij Anderlecht, dus kan je het nooit uitsluiten. In de loop van deze maand zal mijn manager overleggen met Anderlecht om te zien wat hun plannen met mij zijn. Ik heb nog niet gesproken met Hein Vanhaezebrouck en denk niet dat het zal gebeuren. Mijn manager zal eerder samenzitten met het bestuur en de sportief manager.”

“Wat mij betreft is er niets gebroken tussen Anderlecht en mij. Naar mijn inzien was het correct dat René Weiler me uit de ploeg zette. Ik was enkele keren in de fout gegaan. Zoiets gebeurt in het voetbal en dat moet je aanvaarden", besluit Roef.

Poll: Moet Roef een nieuwe kans krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Roef  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024