‘Borussia Dortmund zet zinnen op deze speler uit Jupiler Pro League’

‘Borussia Dortmund zet zinnen op deze speler uit Jupiler Pro League’
Donderdag 15 maart 2018 - 15:27   I  

Borussia Dortmund versterkte zich in januari met Michy Batshuayi, die op uitleenbasis overkwam van Chelsea. Het lijkt erop dat Dortmund de Belgische smaak te pakken heeft, want nu hebben de Duitsers hun zinnen gezet op een speler uit de Jupiler Pro League: Leander Dendoncker.

De interesse in Dendoncker is niet nieuw. De Anderlecht-speler staat al een tijdje op de verlanglijst van Borussia Dortmund, dat met het oog opvolgend seizoen op zoek is naar een nieuwe defensieve middenvelder. En de Duitse topclub ziet in Dendoncker, bij paars-wit tegen wil en dank centrale verdediger, een uitstekende verdedigende middenvelder.

Al bewandelt Dortmund wel meerdere pistes, zo gaf technisch directeur Hans-Joachim Watzke eerlijk toe in de Duitse media. Zo staan ook Emre Can (Liverpool), Asier Illarramendi (Real Sociedad) en Fabinho (AS Monaco) op het wenslijstje van de club.

Wat in het voordeel van Dendoncker kan spelen, is het feit dat hij ongetwijfeld goedkoper is dan de andere pistes. Enkel Emre Can (einde contract na dit seizoen, nvdr.) is goedkoper, maar het is niet duidelijk of hij openstaat voor een overstap naar Dortmund.

Poll: Kan Dendoncker mee bij Borussia Dortmund?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I   Dendoncker  I   Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024