‘Milan vertelt PSG welke topspeler het in ruil wil voor Donnarumma’

‘Milan vertelt PSG welke topspeler het in ruil wil voor Donnarumma’
Donderdag 15 maart 2018 - 15:48   I  

Gianluigi Donnarumma is nog steeds maar 18 jaar oud, maar zowat iedere Europese grootmacht zou de piepjonge doelman graag binnenhalen. Het Italiaanse toptalent van AC Milan staat ook op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain, maar in San Siro willen ze hun goudklompje niet zomaar laten gaan.

Bij PSG kozen ze dit seizoen voor Kevin Trapp en Alphonse Areola, maar geen van beide doelmannen wist écht te overtuigen tussen de palen. Met als gevolg dat de Franse topclub in het tussenseizoen een nieuwe – en vooral betrouwbaardere – doelman wil aantrekken.

De namen van Thibaut Courtois (Chelsea) en Jan Oblak (Atlético Madrid) passeerden reeds de revue, maar het is goed mogelijk dat PSG een andere piste bewandelt. Zo kan ook Gianluigi Donnarumma de bazen van de Franse grootmacht wel bekoren. PSG ziet in de nog steeds maar 18-jarige Italiaan een keeper die op termijn kan uitgroeien tot de beste ter wereld.

Bij AC Milan staan ze niet te springen om Donnarumma zomaar te laten gaan – u herinnert zich ongetwijfeld de transfersoap van vorige zomer. Toch zou De Rossoneri willen meewerken aan een transfer naar Parijs. Volgens het Italiaanse Mediaset heeft Milan aan een delegatie van PSG laten weten dat Donnarumma beschikbaar is als Edinson Cavani de omgekeerde beweging maakt. Benieuwd wat PSG daarvan denkt…

Poll: Moet PSG deze ruildeal op poten zetten?

TAGS  I  Cavani  I   PSG  I   Donnarumma  I   Milan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024