Jan Mulder met de dood bedreigd, maar dat houdt hem niet tegen

Jan Mulder met de dood bedreigd, maar dat houdt hem niet tegen
Donderdag 15 maart 2018 - 16:45   I  

Jan Mulder is met de dood bedreigd. De gereputeerde voetbalanalist heeft donderdag een dreigbrief ontvangen omwille van zijn rol in het windmolendebat in het Nederlandse Oldambt. Toch laat Mulder zich niet stoppen door de dreigbrief.

Om het hele verhaal te kaderen: Mulder zet zich dezer dagen in voor het behoud van het landschap in zijn woonplaats Nieuwolda en andere dorpen ten zuiden van Delfzijl. Er zijn plannen om windmolens in het gebied te plaatsen, maar daar is Mulder resoluut tegen.

Vrijdag zou Mulder samen met oud-journalist Cees Stolk spreken in Meedhuizen, maar nadat Stolk eerder al een dreigbrief ontving, werd de informatieavond in allerijl afgeblazen. Mulder kreeg de dreigbrief pas donderdag, omdat die fout geadresseerd was. Het was de vrouw van de gewezen voetballer die de envelop, waar een lucifer uitstak, vond. Dat meldt RTV Noord.

Ondanks de dreigbrief zal Mulder zich niet laten tegenhouden. De ex-speler van RSC Anderlecht zal in de toekomst gewoon weer het podium betregen om zijn zegje te doen in het windmolendebat. Ondertussen deden Mulder en Stolk al aangifte bij de politie.

TAGS  I  Mulder

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024