"Dit is de reden waarom KV Mechelen degradeert"

Donderdag 15 maart 2018 - 20:01   I   door Redactie

KV Mechelen is er niet in geslaagd om zich te redden. Malinwa degradeert naar 1B, ondanks een 2-0-zege tegen Waasland-Beveren op de slotspeeldag. Eupen deed immers nog beter: 4-0 tegen Moeskroen. Analist Wim De Coninck weet echter dat het daar niet is misgelopen voor KVM.

"Drie trainers in één seizoen, dat is meestal een vingerwijzing dat het faliekant gaat aflopen. Yannick Ferrera wisselen voor Aleksandar Jankovic was niet de beste beslissing, het was alsof het weinige vuur dat nog in de groep brandde nog verder doofde. Dennis van Wijk kwam twee weken te laat, want uiteindelijk doet het thuisverlies tegen Moeskroen Malinwa de das om", stelt De Coninck in Sport/Voetbalmagazine

"Iedereen gaat KV Mechelen missen"

"De enige nederlaag onder Van Wijk, die er toen pas een dag was. Nadien volgde een heel zwaar programma, maar toen liet hij zien dat bij deze ploeg de ambitie om play-off 1 te spelen, misschien niet ongerechtvaardigd was. Maar goed, ze zakken wel."

"Iedereen gaat KVM missen, zeker nu ze het gezelligste stadion van België aan het bouwen zijn. Van Wijk overtuigen om te blijven en de kern kwaliteitsvol houden, wordt de uitdaging. Ook het vertrek van Hassane Bandé moet opgevangen worden. En dan moeten ze hopen dat het verblijf in 1B tot een seizoen beperkt blijft."

Poll: Zal KV Mechelen meteen weer terugkeren naar 1A?

TAGS  I  KV Mechelen  I   De Coninck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024