Jordan Lukaku zit in kwartfinale van Europa League

Donderdag 15 maart 2018 - 21:01   I   door Redactie

Jordan Lukaku en Lazio hebben zich geplaatst voor de kwartfinales van de Europa League. Lazio won de terugwedstrijd bij Dynamo Kiev met 0-2. De heenmatch was op een 2-2-gelijkspel geëindigd.

Lucas Leiva en Stefaan De Vrij hadden de goals gescoord voor de bezoekers. Jordan Lukaku startte op de bank na mindere prestaties. In de 69ste minuut mocht de linkspoot wel invallen.

Ook Marseille gaat een ronde verder. L'OM won met 0-2 Athletic Bilbao. Payet en Ocampos hadden voor een 0-2-voorsprong gezorgd. Williams scoorde vervolgens de aansluitingstreffer, maar twee minuten later kreeg Aduriz een tweede gele kaart. Marseille had ook al de heenmatch met 3-1 gewonnen en nu dus met 1-2.

Leipzig tenslotte had genoeg aan een gelijkspel bij Zenit Sint-Petersburg (1-1). De heenwedstrijd had Leipzig met 3-2 gewonnen. Atlético Madrid plaatste zich eerder op de avond al ten koste van Lokomotiv Moskou (8-1 in totaal).

Poll: Denk jij dat Lazio de Europa League kan winnen?