Dejaegere reageert na rode kaart en haalt uit naar speler van Oostende

Dejaegere reageert na rode kaart en haalt uit naar speler van Oostende
Donderdag 15 december 2016 - 10:34   I  

Gent werd gisteren uit de beker geknikkerd na een dramatische avond in Oostende. Het miste een penalty en kreeg daarna het deksel op de neus met een tegendoelpunt. Brecht Dejaegere kreeg ook nog een tweede gele kaart.

Dejaegere stopte een counter af, maar vond zelf dat er niets aan de hand was. “Ik zag dat hij fout floot en wou gewoon verder spelen. Toen zag ik hem aarzelen en een tweede gele kaart trekken", vertelde hij achteraf. "Zelf vond ik dat er vrij weinig aan de hand was. Cyriac ging iets te makkelijk liggen. Dus voor mij was dit geen overtreding.”

“Het blijft zuur dat we niet doorstoten. De weg naar de finale was misschien iets gunstiger, doordat er al enkele kleppers waren uitgeschakeld. Dus ik denk dat het er zeker inzat, ook omdat we de betere ploeg waren. Maar uiteindelijk gaat het er hoe dan ook om dat je doorgaat naar de volgende ronde. Nochtans liep het in de eerste helft wel vlot en krijgen we enkele mogelijkheden om te scoren. In de tweede helft hadden we het iets moeilijker. In ieder geval, er is geen tijd om erover te piekeren, dus volle focus op de wedstrijd van zaterdag.”

TAGS  I  Brecht Dejaegere  I   AA Gent  I   Cyriac  I   Oostende

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024