‘Mourinho reserveert miljoenen voor sterren van Barcelona én Real Madrid’

‘Mourinho reserveert miljoenen voor sterren van Barcelona én Real Madrid’
Donderdag 15 maart 2018 - 23:08   I  

Manchester United werd eerder deze week uit de Champions League geknikkerd. De exit ligt nog steeds zwaar op de maag van José Mourinho, die nog maar eens heeft ingezien dat zijn huidige ploeg verre van klaar is om grote prijzen in de wacht te slepen. De Portugees wil zijn kern dan ook versterken.

Diario Gol weet dat Mourinho zijn ploeg wil versterken op het middenveld. Centraal op het middenveld knelt het schoentje, al zeker om dat recordaankoop Paul Pogba het de jongste tijd ook volledig laat afweten. Daarom zou Mourinho zijn middenveld nu van een enorme kwaliteitsinjectie willen voorzien.

Twee namen staan op het verlanglijstje van The Special One: Ivan Rakitic (FC Barcelona) en… Luka Modric (Real Madrid). Mourinho mikt hoog, maar gaat ervan uit dat hij een goede kans maakt om beide kleppers uit de Primera Division in het tussenseizoen naar de Premier League te halen.

De 30-jarige Rakitic is een meer dan gerespecteerde waarde op het middenveld van Barcelona, maar door de komst van Philippe Coutinho is de Kroaat lang niet meer zeker van zijn plaats in het elftal van Ernesto Valverde. De 32-jarige Modric zou komende zomer dan weer mogen vertrekken bij Real Madrid. Iets wat als muziek in de oren van Mourinho klinkt.

Poll: Wie moet Manchester United zéker halen?

TAGS  I  Mourinho  I   Manchester United  I   Rakitic  I   Barcelona  I   Modric  I   Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024